Laten zien wat je hebt is één, maar verkopen is twee!

Natuurlijk kun je een folder of brochure rondsturen naar je klanten en prospects met wat je te bieden hebt. Maar als je producten of diensten elders vergelijkbaar zijn, dan is dat niet voldoende om daadwerkelijk meer te verkopen. Je zult de doelgroep het gevoel moeten geven dat je hen begrijpt en weet hoe het in hun markt werkt.

Kortom, je moet bevestigen dat jullie en de klant een goede match zijn. Met slim toegepaste Account Based Marketing (ABM) is dat goed te doen.

Account Based Marketing én een productbrochure?

Jazeker, ook offline is ABM mogelijk. Wel belangrijk om hierbij de juiste keuzes te maken. Neem deze brochure als voorbeeld. Voor een aantal (branche) groepen zijn er aanpassingen/wissels in de brochure aangebracht. Afhankelijk van de branche werden o.a. de hoofdfoto’s aangepast en een aantal producten op elke pagina gewisseld. En afhankelijk van eventuele contractafspraken werden tevens de prijzen en kortingen aangepast.

Hoe aan de slag met Account Based Marketing?

Heel eenvoudig, bel john van der Meer (0345 65 60 60) en hij vertelt je graag alles over ABM en databased marketing en de voordelen die dit biedt voor jou.

Lees meer over Account Based Marketing in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.