Van BtoB naar BtoC

PIF isolatie uit Weert levert al jaren hoogwaardig isolatiemateriaal aan de professionals in de isolatiebranch. Deze traditioneel BotB organisatie, riep de hulp van Vandermeer communicatie in om de doe-het-zelf-markt te betreden.

Voor PIF isolatie ontwikkelde Vandermeer een premium brand voor de doe-het-zelf-markt, compleet met een verpakkings- en documentatielijn. Sindsdien heeft dit volumerijke product zich een plekje in het schap bij de Gamma in Nederland en België verworven.

Anders dan de andere

De grootste uitdaging lag in het feit dat het product niet leek op zijn concurrenten. Hierdoor was het noodzakelijk om de consument in het schap van de doe-het-zelf-markt te overtuigen PIF te kopen. Middels heldere picogrammen is daar de juiste oplossing voor gevonden.

isoleren zonder jeuk .nl

Het schoonste isolatiemateriaal voor de doe-het-zelver, die geen jeuk en ook geen schadelijke stoffen in je luchtwegen achterlaat verdient een alleszeggende url. Op isolerenzonderjeuk.nl wordt het de consument dan ook snel duidelijk dat als het gaat om isoleren er maar 1 keus de juiste keuze is.

Veilig voor alles wat je lief is

Video, website en folder maken duidelijk dat isoleren vanaf nu schoner, veiliger en gezonder kan. En kinderlijk eenvoudig bovendien.

Lees meer over branding in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.