Covid-19 campagne voor jongeren

Voor de gemeente Culemborg verzorgde Vandermeer communicatie een on- en offline campagne gericht op de jongeren in Culemborg. Met als doel deze jongeren te stimuleren zich aan de Corona-maatregelen te houden.

Er is gekozen om met de vormgeving en fotografie aan te sluiten bij de landelijke campagne. Tijdens een kort interview gaven jongeren zelf aan waarom zij 1,5 meter afstand hielden. Er was toen nog geen sprake van een lockdown of avondklok.

On- en offline campagne

Er is gekozen voor verschillende social media platforms, posters en abri’s om deze jongeren te bereiken. De geselecteerde abri locaties stonden vanzelfsprekend op locaties waar de jongeren vaak komen, zoals o.a. het station van Culemborg. Ook is het sociale netwerk van de meewerkende jongeren ingezet voor een zo groot mogelijk bereik en impact. De posters waren zichtbaar in onderwijsinstellingen (toen nog open) en publieke ruimtes.

Hoe je een doelgroep daadwerkelijk kunt bereiken én raken lees je in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.