Culemborg is jarig en dat wil ze laten zien… 

Hoe zorg je ervoor dat een hele stad merkt dat 2018 niet alleen een bijzonder jaar is, maar dat het ook een feestjaar is? Hoe maak je zichtbaar dat alle georganiseerde activiteiten ervaren worden als één langgerekt feest?

Daar draagt een consistente huisstijl voor een belangrijk deel aan bij. Een branding van een groot evenement als Culemborg 700 vraagt om een doordachte aanpak.

Speciaal voor alle activiteiten van Culemborg 700 ontwikkelden wij een zeer herkenbare huisstijl waarbij de kleur paars een hoofdrol vertolkt naast de voor iedere Culemborger herkenbare stadskleuren.

Verleden, heden en toekomst… 

Een logo/beeldmerk dat laat zien dat de stad een historie heeft, maar ook een heden én een toekomst. Tegenover de klassieke linkerhelft van het wapen staat een moderne helft van het wapen van Culemborg.

Culemborg 700 is tenslotte een feest waar het verleden gekend is, het heden gevierd en er met plezier naar de toekomst gekeken wordt.

Lees meer over branding en webdesign in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.