Pak jij goud, zilver of groen?

Voor de serie lampen die Stylepoint voor de horeca in de markt zette ontwikkelde Vandermeer branding & communicatie een verpakkingslijn. Alle lampen dragen de naam van een wereldstad. Het prijsverschil tussen de verschillende lampen is zichtbaar gemaakt door middel van de naam in het goud, zilver of groen.

De attentiewaarde in het schap

Om de veelzijdigheid en de ruime keuze te onderstrepen is er voor gekozen dat de verpakkingen van de verschillende soorten en kleuren naast elkaar kunnen staan om samen een eenheid te vormen. En zo wordt niet alleen de grote verscheidenheid aan lampen benadrukt, maar ook de attentiewaarde in het schap verhoogd.

Nog veel meer verpakkingen…

In de afgelopen 25 jaar hebben wij vele verpakkingen en verpakkingsconcepten ontwikkeld voor een grote verscheidenheid aan klanten en producten. Mocht je meer willen weten over deze specialiteit, die alles heeft te maken met John z’n professionele verleden, neem dan contact op met John. Hij vertelt je er graag over…

Lees meer over slimme campagnes, branding en campagne-websites in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.