Account Based Marketing als brug tussen de leadbuyer en inkopers

Bij grote en internationaal vertakte bedrijven en organisaties is het vaak lastig om nadat er een overeenkomst is afgesloten met een leadbyer de inkopers op de verschillende locaties en landen aan je te binden. Een enkel berichtje van de leadbuyer of onderdeel uitmaken van hun inkoopsysteem is vaak niet voldoende. De verschillende inkopers kennen tenslotte je assortiment, service en toegevoegde waarde niet. En om het bestelpatroon van de inkopers te doorbreken, zul je perioden met regelmaat in beeld bij ze moeten komen. En dat wil je het liefst op een financieel verantwoorde wijze organiseren.

Modulair ingerichte Account Based Marketing (ABM) is de oplossing

Om elke (nieuwe) klant op maat te informeren zonder al te hoge kosten bedachten wij een online campagne met gepersonaliseerde én modulaire landingspagina’s. Per productgroep, dienst en onderwerp werd er een e-mailbericht verzonden naar alle inkopers. Voor elke mailing (e-mailbericht) werd een digizine (landingspagina) samengesteld. Elk digizine heeft een header met de belangrijkste contractvoordelen, met daaronder één, twee of drie modules van productgroepen of diensten die aansluiten bij de mailing.

Informatie op maat in je eigen taal

Achter elke module/onderwerp is een pagina met verdiepende informatie en zowel de module als de achterliggende pagina bevat linkjes naar de website met het assortiment. Alle aanwezige content als blogs, tips, achtergrondinformatie wordt op deze wijze optimaal benut en is zo onderdeel van de campagne. De informatie over de bezoekers en hun gedrag is op haar beurt zeer waardevol voor de accountmanagers om hun bezoeken te plannen en de strategie te bepalen. Deze online ABM-campagne is door Vandermeer branding & communicatie gerealiseerd in de talen; Nederlands, Vlaams, Frans, Waals, Duits en Engels.

Lees meer over Account Based Marketing in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.