SixPointTwo ontwikkelt en produceert metaalproducten en verzorgt tevens de assemblage hiervan. En biedt zo een complete supply chain service die zich over de hele wereld bewijst. De full service kenmerkt zich door topkwaliteit en korte doorlooptijden. SixPointTwo heeft een vestiging in Nederland en Tsjechië.

Meertalige website

Aansluitend op de reeds door Vandermeer communicatie ontwikkelde branding kregen wij het verzoek van SixPointTwo om een meertalige website te ontwikkelen die de dynamiek en de hoge kwaliteitsnorm van SixPointTwo laat ervaren aan de bezoekers.

Vanzelfsprekend is de website responsive zodat ook de mobiele bezoekers de juiste indruk krijgen van SixPointTwo. Bekijk het resultaat.

Branding

Bij SixPointTwo past een huisstijl en branding die, behalve heel herkenbaar, ook helemaal van deze tijd is. De organisatie kenmerkt zich als een open organisatie, die zijn medewerkers alle kansen biedt zich te ontwikkelen en die in alle vezels ‘to the point’ is.

Aanpak

SixPointTwo is een mooi voorbeeld dat een branding ook niet van vandaag op morgen compleet moet zijn. En ook niet bij aanvang allesomvattend hoeft te zijn. Bij een startende onderneming is het juist vaak goed dit parallel met de ontwikkeling en financiële mogelijkheden van de organisatie te laten verlopen. Ook dan zorgen wij ervoor dat de samenhang tussen de uitingen optimaal is.

Lees meer over branding en webdesign in onze blogs

In onze blogs vind je praktische tips, de do’s en don’ts en word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.