Samenwerken

‘Samen komen is een begin, samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes’, sprak Henry Ford. En zo is het ook en niet anders. Wij zouden ook niet anders willen. Wij houden van samenwerken. Samenwerken met elkaar (ons team), samenwerken met onze flexkrachten, samenwerken met onze externe specialisten, maar vooral samenwerken met onze klanten.

De beste reclame- en communicatie-uitingen maak je tenslotte samen.

Samen is meer dan samenwerken

Bij Vandermeer branding & communicatie geloven wij echt in samen. Samen de verantwoording voelen voor je omgeving. Zo leveren wij met grote regelmaat een bijdrage aan goede doelen en initiatieven. Niet in de vorm van een rechtstreekse financiële bijdrage, maar in een bijdrage in natura, zoals dat zo mooi heet.

Door onze kennis en kunde in te zetten kunnen wij zo van een grotere betekenis zijn voor organisaties en goede doelen. Zo leverden wij de afgelopen jaren kosteloos een vakmatige bijdrage aan onder andere:

Een gezellig team en goede werksfeer. Je kunt altijd met iemand sparren over je ideeën, krijgt goede feedback en de begeleiding is goed.

Yara van Alfen, Stagiair 2012

Leuke stage met veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Grote variatie aan leuke klanten, zowel grote als kleine namen. Je leert van A tot Z.

Aron van der Hoeven, Stagiair 2014

Ideaal leerbedrijf, waar je veel kansen krijgt om te ontwikkelen. Het enige nadeel…
je wilt er nooit meer weg…

Froukje Zeldenrust, Stagiair 2016

Word jij onze volgende stagiair?

Een goede en gemotiveerde stagiaire komt bij ons tot bloei. Je leert bij ons de fijne kneepjes van het vak, werkt samen met leuke collega’s aan interessante projecten. En als jij er echt voor gaat, dan doe je bij ons mee als een volwaardig lid van ons creatieve team.

Solliciteren?

Stuur een e-mail met je sollicitatie en CV naar Siebrig Warnar. Haar e-mail adres is siebrig@vandermeerwaarde.nl. Je hoort dan snel van ons.

Wall of fame

‘Onze’ stagiaires vanaf 1998 …

Zullen we een kopje koffie drinken?

Bel ons gerust op 0345 65 60 60 of vul het formulier in. Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.
Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan de dijk welkom…

John van der Meer

    Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met blogs, cases, trends, tips en inspiratie.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA, het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.