Hi Manoli!

Leuk dat je even op jouw persoonlijke pagina komt kijken. Ik wil je hier wat meer vertellen over de whisky die je nu waarschijnlijk voor je hebt staan. Maar bovenal wil ik je bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

 Wijzelf kijken terug op een mooi jaar waarin wij voor onze klanten mooie en goede uitingen mochten maken. Soms een complete on- en offlinecampagne, dan weer een op zichzelf staande website, folder of boek. En dat voor verschillende doelgroepen zowel binnen de BtoB als de BtoC markt. Elk met verschillende uitgangspunten en doelstellingen, soms commercieel, dan weer informatief of gericht op gedragsverandering. Kortom, leuke opdrachten voor klanten zoals jij.

Ook in 2022 hadden wij een afwisselend pakket van opdrachten, waar wij niet alleen met plezier aan werken, maar waar wij ook oprecht blij van worden. En daarom willen wij met jou, Manoli Martín-Camuñas Romero, toosten op een prachtig 2023 voor jou én op een mooie voortzetting van onze samenwerking.

Groet,
John van der Meer

 Glenmorangie

De Glenmorangie distilleerderij ligt noordelijk van het stadje Tain aan de oostkust van de Schotse Highlands. De locatie van de distilleerderij is niet zonder reden gekozen aan het riviertje van de Tarlogie Springs. Vrijwel alle Schotse distilleerderijen liggen aan een riviertje of bij een bron. Water is een van de hoofdbestanddelen voor het produceren van whisky.

Een whisky wordt namelijk gemaakt uit een destillaat van water, gerst en gist. Elke distilleerderij heeft zijn eigen vorm en maten van de distilleerketels. Dit zorgt ervoor dat het distillaat (spirit) zijn eigen kenmerkende smaak heeft. Glenmorangie heeft de hoogste (8 meter) distilleerketels van alle distilleerderijen in Schotland. Waardoor de Glenmorangie whiskys extreem licht en zacht van smaak zijn.

Toen ik samen met mijn whiskymaatjes in 2018 deze distilleerderij bezocht waren wij erg onder de indruk van de ‘distillery room’ met maar liefst 10 van die hoge ketels die bij Glenmorangie altijd keurig gepoetst zijn.

Het beeldmerk

Het gevlochten zegel dat op alle flessen van Glenmorangie (deze hebben wij op jouw fles vervangen door een QR-code) afgebeeld staat is ook het logo van de distilleerderij. En is gebaseerd op het onderste paneel van de ‘Hilton of Cadboll Stone’. Deze werd in de late achtste of in de negende eeuw gemaakt door een confederatie van Keltische stammen.

Jouw fles is een …

‘Glenmorangie Ten’, het is een single malt whisky uit de Highlands van Schotland. En heeft 10 jaar lang mogen rijpen in 1st en 2nd fill eikenhouten ex-bourbon vaten. Hierdoor krijgt het een frisse geur en smaak en dat maakt deze whisky zeer geschikt voor bij gerookte zalm en is het een mooie whisky als aperitief.

Geur: Fruitige aroma’s van citrus en rijpe perzik, verzacht met tonen van vanille en een vleugje munt.Smaak: Beginnend met vanille, dan een uitbarsting van bloemige fruitigheid met tonen van sinaasappel en perzik.Afdronk: Strak en zalvend met tonen van sinaasappel en perzik.